Una baralla multitudinària a la discoteca Glass d'Empuriabrava, Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ha acabat amb dues persones detingudes. Fonts policials han indicat que dos grups de joves s'han començat a barallar aquesta matinada, segurament per un enfrontament relacionat amb un assumpte sentimental. La disputa va anar pujant de to i van arribar a les mans. Llavors, alguns dels implicats que anaven armats, van utilitzar navalles per agredir els rivals. Com a resultat de la disputa, el SEM va atendre dos joves per ferides superficials provocades per arma blanca. Són una noia de 22 anys i un noi de 25 a qui van traslladar amb ambulància a l'hospital de Figueres tot i que els ferides eren lleus.

Els serveis d'emergència han rebut l'avís passades les 5 de la matinada. Mossos d'Esquadra, Policia Local i tres ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) es van traslladar fins a la discoteca Glass on hi havia una baralla multitudinària.

La disputa va ser entre dos grups de joves, uns originaris de l'Europa de l'Est i l'altre de magrebins. Fonts policials han indicat que l'origen del conflicte seria una disputa sentimental. Els dos grups es van començar a barallar i, enmig de la baralla, alguns dels implicats que anaven armats van treure navalles.

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos joves implicats en la baralla dels quals no ha transcendit l'edat ni l'origen. A més, el SEM va atendre dos ferits per arma blanca. Són un noi de 25 anys i una noia de 22. A banda d'enviar-hi tres ambulàncies, el SEM també va activar el metge del CAP que va valorar la gravetat de les ferides. Van traslladar els dos ferits a l'hospital de Figueres, tot i que les ferides són lleus i no perilla la vida de cap dels implicats en la baralla.