Un jove de 25 anys, veí de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) va ingressar a presó aquest 22 de març per ordre del jutjat en funcions de guàrdia de Girona acusat de ser el presumpte autor de cinc robatoris en un sola setmana a cinc menors a Sant Feliu de Guíxols. Els Mossos han informat en un comunicat que la detenció és el resultat d'una investigació oberta fa dues setmanes en detectar un seguit de robatoris amb violència i intimidació a la localitat. L'autor del robatoris escollia zones amb poca afluència de gent per cometre els delictes i feia valdre la seva corpulència per intimidar als menors, fins i tot fent ús d'una navalla en alguns dels casos, segons la policia.

Els Mossos d'Esquadra indiquen que l'objectiu del robatori sempre era sostraure el telèfon mòbil i els diners en metàl·lics de les víctimes elegides.

La investigació va finalitzar el mateix 22 de març i va acabar amb la detenció del marroquí Mohamed E.M. que després de ser posat a disposició judicial el jutja va decretar l'ingrés a presó. Els robatoris es van cometre entre el 14 i el 18 de març a Sant Feliu de Guíxols.