La xarxa viària interurbana de Catalunya ha registrat un accident de trànsit mortal amb una víctima la matinada d'aquest dissabte. Un conductor d'una furgoneta de 31 anys, Yoann S., de 31 anys i nacionalitat francesa, ha perdut la vida en envestir lateralment un camió tràiler a la N-II a l'alçada de Capmany (Alt Empordà). Aquest diumenge ha mort una de les persones ferides en l'atropellament múltiple produït per un taxi que va tenir lloc aquest dissabte a la tarda a la confluència de la Rambla de Catalunya amb el carrer Aragó de Barcelona. Es tractaria d'un home, F.G.L., de 88 anys, segons han informat a l'ACN fonts de l'Ajuntament de Barcelona.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat aquest diumenge que la xarxa viària interurbana catalana ha registrat u accident mortal amb u mort aquest primer cap de setmana del període festiu de Setmana Santa, entre les tre de la tarda dde divendres i les vuit del vespre d'aquest diumenge.

Dissabte de matinada una furgoneta va envestir lateralment un camió tràiler a la N-II a l'altura de Capmany (Alt Empordà) i com a conseqüència de l'accident, el conductor de la furgoneta va resultar mort. Es tracta de Yoann S., de 31 anys i de nacionalitat francesa. L'acompanyant de la furgoneta va resultar ferit menys greu i va ser traslladat per una ambulància del SEM a l'Hospital de Figueres. El conductor del camió va resultar il·lès. La via va ser tallada en els dos sentits de la circulació des del voltant de tres quarts d'una fins a dos quarts de quatre.

L'SCT demana que durant la Setmana Santa no s'abaixi la guàrdia en la conducció, tant en els desplaçaments llargs com en els curts, i apel·la a la responsabilitat i a la prudència dels conductors, atès que els accidents tenen un alt component humà.

Avui diumenge la situació ha estat de normalitat a les carreteres i només convé destacar una sortida de via d'una motocicleta a la TV-7041 a l'altura de Capafonts (Baix Camp), amb resultat d'un ferit menys greu per traumatisme facial, que no ha causat afectació viària, i una envestida lateral entre dos turismes a la C-1413a a Sant Quirze del Vallès, amb resultat de dos ferits lleus, que ha ocasionat pas alternatiu. També s'ha tallat la N-II a l'altura de Bàscara (Alt Empordà) en dues ocasions i la N-260 a Montferrer i Castellbò (Alt Urgell), per manifestació dels veïns.