La Guàrdia Urbana de Figueres va detenir un jove de 22 anys i veí de la localitat per un suposat delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle. Duia un aspirador de cotxe a les mans, amb les mateixes característiques que les que havia detallat feia poca estona als Mossos el propietari d'un vehicle a qui havien trencat el vidre. Tot va començar amb un avís a dos quarts d'onze de la nit d'ahir dimarts, que alertava de dos individus que estaven trencant els vidres dels vehicles aparcats a la Pujada del Castell per endur-se els objectes de l'interior. El ciutadà també va fer una descripció dels dos homes, que després va servir per enxampar el suposat lladre.

En arribar al lloc dels fets, agents de la Guàrdia Urbana van comprovar que hi havia un total de vuit vehicles aparcats amb els vidres trencats entre l'Avinguda Salvador Dalí, la Pujada del Castell i el carrer Cel·li Rústic. Més tard, a l'encreuament del carrer Montgó amb l'Avinguda Perpinyà, una patrulla d'aquest cos va localitzar un individu que s'ajustava a la descripció aportada pel testimoni. Portava un aspirador de cotxe a les mans i, en ser preguntat d'on l'havia tret, va respondre amb evasives.

Un dels propietaris dels vehicles afectats estava fent gestions amb una patrulla de Mossos d'Esquadra per denunciar el robatori d'un aspirador de les mateixes característiques. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana va detenir A.A., de 22 anys i resident a Figueres, per un suposat delicte de robatori amb força a l'interior del vehicle.