Cop policial contra els anomenats lladres silenciosos a les comarques gironines. Els Mossos d'Esquadra han fet una operació a diferents municipis del Gironès, el Baix Empordà i la Selva i han detingut set persones. Se'ls acusa d'entrar a les cases aprofitant que els seus propietaris dormen o, fins i tot, sense fer soroll a plena llum del dia. L'operatiu, que ha mobilitzat agents de la unitat d'investigació, ha durat tot el dia i, a hores d'ara, no es descarten més detencions. Entre els municipis on s'han portat a terme detencions hi ha Llagostera (Gironès). L'afer es troba sota secret de sumari.

L'operatiu policial contra els anomenats lladres silenciosos s'ha portat a terme al llarg d'aquest dimarts. Durant tot el dia, agents dels Mossos d'Esquadra han fet entrades i escorcolls a diferents domicilis dels suposats lladres. L'operatiu policial s'ha portat a terme a les comarques del Baix Empordà, el Gironès i la Selva. Un dels municipis on s'han fet entrades i escorcolls ha estat a Llagostera.

Precisament, el Baix Empordà és un dels territoris on, durant els darrers mesos, els mossos han reforçat la presència policial. Sobretot, després del degoteig de robatoris que es van viure a finals de l'any passat a la zona compresa entre Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro i Calonge.

Segons ha avançat la Cadena Ser, els agents han entrat en un total de sis domicilis, on han detingut set suposats lladres silenciosos. Se'ls acusa d'esmunyir-se a l'interior de cases aprofitant que els seus propietaris estan dormint, o bé entrar-hi a robar a plena llum del dia, sense fer soroll per evitar ser sorpresos.

Segons l'emissora de ràdio, els Mossos d'Esquadra els hi imputen fins a 68 robatoris d'aquestes característiques. L'operació es troba sota secret de sumari i no es descarta que, en les properes hores, els mossos facin més detencions.