Un camió d'escombraries amb càrrega va bolcar ahir el matí en plena carretera de Cadaqués a Roses (GI-614), a l'alçada de la zona coneguda com a Sa Perafita situada en terme municipal de Roses. Com a conseqüència de l'accident, la via va estar tallada més de dues hores i els vehicles que volien sortir de Cadaqués per anar cap a Roses o a l'inrevés es van trobar amb retencions.

Pel que fa a les causes de l'accident, segons van informar els Bombers de la Generalitat, el vehicle va patir una avaria i en conseqüència, el camió va acabar bolcant. Tot i això, el conductor del camió que duia càrrega quan es va produir el sinistre, va quedar ferit lleu. En concret, va patir ferides al braç de caràcter molt lleu però se'l va traslladar fins a l'hospital de Figueres, ja que es tractava d'un accident laboral i així ho marca el protocol en aquests casos.

El vehicle va quedar situat al mig de la carretera cap al voltants d'un quart d'una i en haver bolcat va ser necesària una grua per tornar-lo a situar a la via i remolcar-lo, cosa que va dificultar la posada en marxa del trànsit a la zona. A més, fruit de l'oli que va caure del vehicle durant l'accident també es va haver de netejar l'asfalt per evitar més ensurts.

Les tasques dels serveis d'emergència que van auxiliar el conductor del camió d'escombraries van durar més de dues hores i passat un quart de tres de la tarda, el trànsit es va poder reestablir en l'única carretera que porta de Cadaqués fins a Roses, tal i com van informar des del Servei Català de Trànsit (SCT).