Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de dissabte a Sils un jove conductor de 19 anys que havia provocat un accident a la N-II i malgat que l'altre cotxe havia caigut en una séquia, va fugir. Al conductor, Francisco F.B., de 19 anys, nacionalitat espanyola i veí de Blanes se li imputen quatre delictes perquè per una banda, va ometre el seu deure de socors, no portava carnet i a més, en el cotxe eren set persones, dinc d'elles noies menors d'entre 15 i 17 anys, que anaven al darrere del vehicle sense sistemes de seguretat. Dues d'elles a més van ser traslladades a l'hospital Santa Caterina per ferides lleus i tres a la comissaria dels mossos d'esquadra de Santa Coloma de Farners a l'espera de ser recollides pels seus pares o tutors.

El conductor, a més de negar-se a realitzar les proves de detecció de drogues i alcohol, circulava sense haver obtingut mai cap tipus de permís de conduir. Els agents també van descobrir que la matrícula del cotxe estava falsificada.

Els fets es remunten al voltant de les dues de la matinada quan la policia local de Sils localitza un vehicle que venia de la N-II molt ràpidament i amb la part de davant del vehicle abonyegada. Fruit d'això, se'l va aturar i presentava signes clars d'haver begut i a més dins el vehicle hi havia ampolles de begudes alcohòliques. Llavors, els Mossos d'Esquadra van ser avisats i també, hi van col·laborar els vigilants de Vidreres.

Quan els agents dels Mossos van arribar van deduir que acabava de patir un accident un cop fetes les indagacions van descobrir que a la N-II, al punt quilomètric 693 hi havia un cotxe que estava fora de la via i que estava completament bolcat amb les rodes enlaire dins d'una riera. El conductor, i únic ocupant del vehicle que va caure a la séquia a la N-II, va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta amb signes d'hipotèrmia i contusions lleus.

Francisco F.B. va quedar detingut i se li imputa un delicte de negativa a sotmetre's a les proves de detecció, un delicte per conduir sense haver obtingut mai permís de conduir, un delicte d'omissió del deure de socors i finalment, un delicte de falsificació de document públic. El jove, a qui no li consten antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.