Després de tres dies d'intensa recerca per terra, mar i aire, els diferents equips d'emergències han decidit suspendre definitivament la cerca de l'home de 69 anys de nacionalitat francesa que va desaparèixer el passat dimecres en ple temporal a Cadaqués (Alt Empordà). Durant aquests dies, Bombers, Mossos d'Esquadra, membres de Salvament Marítim i del SEM han rastrejat una àmplia zona sense trobar cap indici que mostrés on podria trobar-se la víctima. L'home va desaparèixer el passat dimecres després de sortir a passejar amb la seva dona i el seu nét per s'Alqueria Gran. Quan va començar a ploure, la dona i el nét van tornar abans a casa mentre que la víctima va optar per quedar-se una estona més.

Els Bombers de la Generalitat han explicat que, després de reunir-se durant una estona amb els altres cossos d'emergència, s'ha decidit suspendre definitivament la recerca fins que es trobin nous indicis.

Des d'un principi, la Policia Local, els Bombers i Salvament Marítim van destinar-hi diversos agents i els Mossos van aportar varies patrulles i membres del Grup Subaquàtic. Tot i els esforços dels cossos d'emergència, no s'ha localitzat cap indici sobre la situació de la víctima. Els agents han buscat per tota les zona, en diferents cales de Cadaqués i per sota el mar sense èxit.

La víctima va desaparèixer el passat dimecres a la tarda després de realitzar un passeig amb la seva dona i nét. La família, de nacionalitat francesa, té una segona residència a Cadaqués i van decidir sortir a veure el temporal. En principi, la dona i el nét van decidir marxar cap a casa quan van veure que començava a ploure però l'home va optar per quedar-se una estona més. Des d'aquell moment no s'ha tornat a saber res més de la víctima.