Els Bombers de la Generalitat, juntament amb els Mossos d´Esquadra, Salvament Marítim i efectius de la Policia Local, busquen un ciutadà francès de 69 anys desaparegut des d´ahir al vespre al municipi de Cadaqués.

El dispositiu de recerca es va muntar poc abans de les nou de la nit, quan es va rebre la trucada d´emergència per avisar de la desaparició de l´home, que havia sortit a passejar per la zona de la Punta de s´Alqueria Gran amb la seva dona i el seu net. En començar a ploure, aquests van tornar a casa (on tenien la seva segona residència), mentre que l´home va continuar passejant tot sol. La seva dona, en veure que es feia tard i no tornava a casa, va fer la trucada a emergències.

Ahir al vespre es va fer una primera batuda, però ha estat a les nou del matí quan s´ha reprès tot el dispositiu de recerca; per terra, mar i aire. Els Bombers de la Generalitat han activat l´helicòpter, sis dotacions terrestres, membres del Grup d´Actuacions Especials (GRAE) de rescat per terra i GRAE subaquàtics.

Els Mossos d´Esquadra, de la seva banda, també han destinat sis patrulles, així com membres del Grup Subaquàtic. Salvament Marítim ha mobilitzat una embarcació i diversos efectius de la Policia Local s´han afegit al dispositiu; entre d´altres cossos actuants.