L'Audiència de Girona ha condemnat a 6 anys i un dia de presó Rosario Amore, un traficant a qui la Guàrdia Civil va enxampar amb cocaïna valorada en més de 130.000 euros al cotxe. A quarts de 6 de la matinada del 17 de setembre del 2012, la Guàrdia Civil va aturar el vehicle, de matrícula italiana, mentre circulava per l'AP-7 a l'alçada de la Jonquera (Alt Empordà). Dins el cotxe, concretament en un doble fons situat entre l'escopidor davanter i el parabrises, hi van trobar quatre paquets de droga. En total, el processat, que és d'origen italià, duia 1,840 quilos de cocaïna amb una puresa d'entre el 56 i el 70%. També duia 1.015 euros en efectiu.

L'home ha reconegut els fets i fiscalia i defensa han pactat un pena de presó de 6 anys i 1 dia per un delicte contra la salut pública. El processat duia la droga repartida en quatre paquets. Els diners que duia en efectiu, eren per costejar les despeses del transport de la droga. A més, també duia dos telèfons mòbils per contactar amb els compradors i un GPS que utilitzava per establir una ruta i arribar als punts de contacte.

La secció tercera de l'Audiència de Girona també ha condemnat Amore a pagar una multa de 131.793,81 euros, la mateixa quantitat que el valor que la droga que portava.