Els Mossos d'Esquadra van detenir 'in fraganti' aquest dimarts tres homes que assaltaven un domicili de Santa Coloma de Farners. Els fets es van produir ahir al voltant de dos quarts d'una quan els Mossos van rebre un avís que quatre persones havien saltat la tanca d'una tanca de la urbanització Santa Coloma residencial. En arribar a la casa, tres d'ells van ser arrestats quan intentaven fugir en diverses direccions, mentre que un quart, va poder escapar en un primer moment dels agents però va ser localitzat hores més tard caminant per la C-63, dins del mateix terme municipal de Santa Coloma.

Quan diverses dotacions policials van arribar a l'habitatge, van poder comprovar que el vehicle aturat davant de la casa constava com a sostret dies abans a l'Hospitalet de Llobregat. Al seu interior, hi havia un home que en detectar la presència dels agents va intentar fugir però va ser detingut.

Pel que fa els altres tres lladres, també van intentar fugir en diferents direccions després de veure's sorpresos per la policia. Un d'ells va ser detingut quan es dirigia cap al cotxe que tenien estacionat al carrer, el segon va ser detingut per la policia local de Santa Coloma mentre s'amagava entre uns matolls, i el tercer home, després de saltar per diversos patis, inicialment va aconseguir fugir. Per aquest motiu, es va muntar un dispositiu per tal de localitzar aquesta quarta persona.

Finalment, cap a dos quarts de set del vespre, agents dels mossos el van localitzar caminant per la carretera C-63, dins el terme municipal de Santa Coloma.

Els detinguts són Lulzim H., de 22 anys, nacionalitat kosovar i amb domicili desconegut; Gerti M., de 22 anys, nacionalitat kosovar i amb domicili desconegut; Elmir P., de 25 anys, nacionalitat albanesa i veí de Barcelona i Aleks G., de 21 anys, nacionalitat albanesa i amb domicili desconegut.

Els detinguts, sense antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.