Un tros de pont de la N-II sobre la C-31 entre els termes de Vilamalla i el Far va caure sobre un vehicle la nit de dimarts després que un camió s'enganxés a la part superior. Des de Vilamalla, on s'han interessat per l'Estat del pont, han informat que Foment té previst revisar l'estat de les infraestructures perquè és el segon inicident similar en poc temps.

Un conductor que circulava per la C-31 en un turisme es va veure sorprès en caure-li materials constructius del pont de la nacional, la variant del cinturó de ronda de Figueres. Segons ha explicat l'alcalde de Vilamalla, Carles Àlvarez, les informacions facilitades per Foment són que un camió que anava sobrespassat d'alçada va topar contra la biga del pont i van caure uns trossos de materials del pont sobre un cotxe que circulava, sense que li causés danys importants. El pont té una alçada de 4,63 metres. A banda de tenir una alçada inadequada, el camió aniria a molta velocitat i no va aturar-se, segons les fonts. Els Mossos van acudir al lloc de l'accident. Fa un mes aproximadament es va produir un fet similar.

Segons Álvarez, que va adreçar-se als tècnics de Foment per conèixer els fets i l'estat del pont, des de carreteres els han informat que pretenen revisar l'estat del pont per procedir a fer les reparacions pertinents.

A banda dels incidents ocorreguts amb camions, a la part inferior del pont s'aprecia una degradació important dels materials que el sustenten amb les bigues molt rovellades i amb diferents parts del formigó que apareixen com rosegats.