Un mosso d'Esquadra ha estat detingut i apartat de les seves funcions per suposadament haver alertat una màfia xinesa que estava sent investigada per prostitució i narcotràfic. La investigació va haver d'enllestir-se a finals de setembre de forma precipitada perquè l'agent l'havia posat en perill. En total hi va haver més de 40 detinguts per delictes relacionats amb la prostitució de menors, immigració irregular, falsificació de targetes i tràfic de drogues. L'agent va declarar davant de la jutgessa que investiga el cas, que el va deixar en llibertat amb càrrecs de revelació de secrets, segons fonts coneixedores del cas.

Durant la investigació, que va durar mesos, es van interceptar converses telefòniques en les quals s'evidenciava que els mafiosos sabien que la policia els vigilava. Per això es va obrir una investigació dins dels Mossos i es va descobrir que un agent policial estava passant informació aproximada del cas, encara que no estrictament de l'organització.

En el mateix cas també està imputat un regidor de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) per avisar d'inspeccions a prostíbuls gestionats per la màfia.