Fins a nou anys de presó poden arribar a ser condemnats Guillaume Martteill i Aziz Ait Yabouh després que el 19 de maig de 2010 tractessin de passar la frontera amb dos feixos de bitllets falsificats amb un valor aparent de 2.960 euros

Els agents de la Guàrdia Civil els van interceptar quan faltaven deu minuts per les deu de la nit mentre tractaven d'incorporar-se a la carretera nacional per un lloc no habilitat. La intenció va semblar estranya als agents, que estaven realitzant tasques de vigilància fiscal, i van procedir a registrar el Renault 19 amb què viatjaven.

Segons exposa el fiscal en el seu escrit d'acusació, ambdós acusats duien un feix de bitllets falsificats cadascun. Sabien que no es tractava de bitllets autèntics i, no obstant això, van intentar portar-los com haurien pactat amb un tercer conegut amb el nom de Chouko, qui va fer entrega dels bitllets perquè fossin canviats per una quantitat d'haixix que havia de proporcionar Mohamed Rudy.

La Guàrdia Civil va interceptar els 148 bitllets de 20 euros falsificats que només tenien dues numeracions diferents. Per aquesta raó el fiscal els imputa un delicte de falsificació de moneda en la seva modalitat de transport en connivència amb el falsificador i, a banda dels nou anys de presó sol·licitats, reclama que paguin una multa de 10.000 euros.