Un foc ha cremat parcialment una nau de recanvis de Renault de dues plantes al polígon industrial Pont del Príncep de Vilamalla, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc ha començat a un quart de set del vespre al Pont del Príncep de la localitat altempordanesa i ha afectat sobretot el primer altell, on hi havia el magatzem de venda. L'incendi ha cremat totalment aquesta part, col·lapsant el fals sostre i els tancaments interiors. Pel que fa al segon altell, d'ús per a les oficines, només ha quedat perjudicat pel fum. Els bombers han donat per controlat el foc a tres quarts de vuit del vespre.

D'altra banda, la coberta d'uralita de la nau ha patit algun dany, però no hi ha hagut afectació a les parets mitgeres ni a l'estructura de formigó de la nau. Per tant, les naus contigües no han patit no s'han vist perjudicades. La nau consta de 15 metres de façana per 20 metres de fondària consta de planta baixa i dos altells de 10 metres quadrats cadascun.

Els Bombers han desplaçat fins a la zona nou dotacions. Un cop controlat, han començat a ventilar la nau. En el moment de l'incendi, no hi havia ningú a la nau i no ha calgut fer desallotjaments.