La Policia Nacional ha detingut a Madrid una dona colombiana de 29 anys acusada de l'homicidi del seu nounat després d'avortar i amagar el cos del nadó, d'unes 24 setmanes de gestació, embolicat amb plàstic en un armari de casa seva, segons han informat a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

El grup V d'Homicidis de la Policia Nacional va conéixer aquest cas després que l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid alertés que una dona, que s'havia presentat al centre mèdic al voltant de les 00.30 hores de dissabte a la nit a diumenge, presentava símptomes d'haver patit un avortament però no hi havia rastre del nounat.

Per aquest motiu, un vehicle de la comissaria del barri de San Blas de Madrid es va desplaçar fins al domicili de la dona, ubicat al número 99 del carrer San Mariano, per buscar el cos del nounat.

En ser rebuts per la companya de pis de la colombiana i rastrejar el pis, els agents van trobar dalt d'un armari situat a la cuina de l'habitatge el cos sense vida del nounat dins d'una bossa de plàstic, així com taques de sang al bany i una peça de roba tacada a la rentadora.

La dona, imputada d'un delicte d'homicidi, es troba aquest dilluns sota arrest i custodiada per agents de la Policia nacional en una habitació del centre sanitari madrileny. Així mateix, està previst que aquest dilluns practiquin al nadó l'autòpsia a l'Institut Anatòmic Forense.