La víctima mortal de l'accident de trànsit que s'ha produït aquest dimarts a l'AP-2 a l'altura de Barberà de la Conca (Conca de Barberà) era una nena de nou anys. Tres persones més han resultat ferides de diversa consideració i han hagut de ser traslladades a l'hospital Joan XXIII. El sinistre s'ha produït a dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 199 de l'AP-2 en sentit Barcelona quan per causes que encara es desconeixen un turisme ha sortit de la via i ha xocat contra la mitjana, segons han detallat els Mossos d'Esquadra.

Pel que fa a l'afectació viària, segons ha informat el Servei Català deTrànsit (SCT) tot primer a l'AP-2 s'ha restringit un carril a l'altura de Barberà de la Conca en sentit Barcelona, fet que ha provocat un quilòmetre de retenció. Posteriorment, entre un quart de cinc i les cinc de la tarda la calçada s'ha hagut de tallar totalment en sentit nord. Això ha provocat uns dos quilòmetres de retenció. A partir de les cinc de la tarda s'ha mantingut un carril tallat en sentit tot i mig quilòmetre de retenció que s'ha restablert a tres quarts de sis quan ja s'ha normalitzat la situació a l'AP-2.

Fins al lloc de l'accident, hi han treballat tres patrulles de Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a banda de Servei de Manteniment de Carreteres.