Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit poc després de la una d'aquest migdia l'incendi que ha destruït el mas de can Geli, situat a Sant Llorenç de la Muga (Alt Empordà). En l'incendi, un matrimoni, el fill i una àvia, tots quatre de Llinars del Vallès (Vallès Oriental) han resultat ferits. El ferit més greu és noi de 17 anys, que ha patit cremades de segon grau al 75% del cos. El jove ha hagut de ser evacuat en l'helicòpter del SEM a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Els altres tres afectats han patit ferides per inhalació de fum i ha estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona. L'incendi s'ha produït quan intentaven encendre una estufa cap a dos quarts de vuit d'aquest matí.

El foc ha afectat totalment la masia, que consta de planta baixa i un primer pis. Una part del sostre ha cedit i l'altra ha quedat inestable.

Quan s'ha produït l'incendi a la masia hi havia dues persones a fora amb símptomes d'intoxicació per inhalació de fum, i els bombers han hagut de rescatar-ne dues més que encara eren a l'interior de la masia i no podien sortir perquè una part del sostre bloquejava la porta d'entrada. Un dels testimonis dels fets, Manel Aladesa, explica que estaven en un càmping proper i en sentir crits i veure la fumera s'han apropat a la masia i allà han vist que hi havia una dona atrapada darrere una finestra. Un cop a fora, les dues persones rescatades han hagut de ser evacuades a l'hospital. A més de la dona, hi havia un fill seu, un jove de 17 anys, D. G. E., que ha patit cremades de segon grau al 75% del seu cos i ha hagut de ser evacuat en l'helicòpter del SEM a la unitat de cremats de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Els altres tres ferits han quedat intoxicats pel fum i han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Són una dona de 48 anys, M. E. R., una altra dona de 65 anys, J. I. P., i un home de 43 anys, J. G. I. Tots quatre pertanyen a una família de Llinars del Vallès, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Fins al lloc de l'incendi s'hi ha desplaçat tres ambulàncies, a més de l'helicòpter del SEM, i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat.