El jove que aquest dilluns ha mort atropellat per un tren a Sitges tenia 19 anys i era veí de Barcelona, segons els Mossos d'Esquadra. El jove formava part d'un grup de quatre persones d'entre 19 i 20 anys que caminaven prop de la via en sentit Vilanova i la Geltrú.

El tren viatjava en sentit contrari, en sentit Sitges, i ha envestit mortalment el jove. Tant els Mossos d'Esquadra com fonts municipals han descartat que l'accident s'hagi produït per una aglomeració de gent que tornava de celebrar el Carnaval, ja que l'atropellament ha estat a més d'un quilòmetre de l'estació de Sitges i perquè els cossos policials i seguretat privada han previst un dispositiu per evitar les acumulacions de viatgers. L'accident s'ha produït al voltant de dos quarts de set del matí a l'alçada de la discoteca Atlàntida de Sitges.

Com a conseqüència de l'accident, durant aproximadament tres hores s'han produït retards de 30 minuts a la línia de Rodalies R2 sud i als trens de mitja distància i llarga distància en sentit Tarragona. Els viatgers del tren Regional afectat, amb sortida de Reus a les 05.37 hores i arribada a Barcelona a les 07.33 han continuat el seu trajecte des de l'estació de Sitges en els serveis de l'R2 sud.

Des de l'Ajuntament de Sitges, el regidor de Seguretat Ciutadana, Antoni Caballero, ha lamentat la mort a l'ACN i ha expressat el seu 'condol per la família de la víctima'. A més, Caballero ha recalcat que l'accident s'ha produït 'fora del nucli urbà de Sitges' a 'uns 2 quilòmetres de distància' de la ciutat. L'accident ha estat al punt quilomètric 640,2 de la via fèrria.

A banda, Caballero ha explicat que un cop han rebut la primera trucada d'avís de l'accident, 'al cap de 5 minuts la Policia Local ja es trobava al lloc dels fets'. A més, el regidor de Seguretat ha expressat que també s'han activat els serveis de Bombers, SEM i Mossos d'Esquadra malgrat que, ha dit Caballero, 'no hi han pogut fer res perquè el nen ja estava mort'.

El lloc de l'accident ha estat a l'alçada del camp de golf Terramar de Sitges i molt a prop de la discoteca Atlàntida.