El guarda del càmping Laguna, en el que estava allotjada la família del menor suís mort a la platja de Castelló d'Empúries (Alt Empordà), va ser el que va donar l'alerta sobre l'accident que va patir el nen, segons que han manifestat a EFE fonts d'aquest càmping.

El nen de dotze anys va morir ahir enterrat per la sorra quan jugava amb els seus germans a la platja de Can Comes de Castelló d'Empúries, prop del Parc Natural "Aiguamolls de l'Empordà", on està situat el càmping.

El nen, de nacionalitat suïssa, jugava a passar per sota d'un túnel de sorra que havia construït amb els seus germans quan aquest se li va ensorrar a sobre.

Els fets van passar poc abans de les tres de la tarda i els serveis mèdics que van anar a la platja quan el guàrdia del càmping va donar l'alerta no van poder reanimar al menor.

Al lloc dels fets van anar Policia local, Mossos d'Esquadra i serveis mèdics d'urgència però no van poder fer res pel menor que va morir asfixiat.

Els Mossos de Roses (Alt Empordà) instrueixen les diligències judicials que es passaran al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres (Alt Empordà), segons que ha informat a EFE la portaveu dels Mossos.