Segons ha informat avui la policia catalana, el 29 de març van detenir Nassir H., marroquí de 48 anys i veí de Sant Pere de Ribes, en veure'l presumptament venent droga al carrer Onze de Setembre i trobar-li vuit grams de cocaïna.

Quan van registrar el domicili habitual del detingut, van trobar 6.640 euros en efectiu i una balança de precisió. Nassir H. va passar a disposició del jutjat de Vilanova i la Geltrú, que va ordenar el seu ingrés a la presó.

D'altra banda, una patrulla va interceptar el 23 de març Héctor R.M., de 21 anys, i Daniel P.C., de 22, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Vilanova i la Geltrú, a l'autopista C-32, a l'altura del peatge de Vallcarca, quan circulaven de manera temerària.

Quan van parar el turisme, que circulava pel centre de Sitges a gran velocitat, havia efectuat avançaments a l'interior de les rotondes i es va passar dos semàfors en vermell, al conductor, Héctor R.M., li van trobar tretze grams de cocaïna, i al seu acompanyant, Daniel P.C., cinc grams. Tots dos van ser detinguts per tràfic de droga i a Héctor R.M. se li va imputar un delicte de conducció temerària.

El mateix dia, la policia va registrar el domicili d'Héctor R.M., on va trobar 290 grams d'haixix, 53 de marihuana i una petita quantitat d'èxtasi, i va trobar estris i embalatges per preparar la droga i medicaments per tallar-la, de manera que també van detenir el seu company de pis, Juan Carlos C.

Els tres van comparèixer davant del titular del jutjat d'instrucció número 6 de Vilanova, que va dictar llibertat amb càrrecs per Daniel P.C. i Juan Carlos C., i presó per Héctor R.M.