El concert de la Nit Jove posa en marxa aquesta nit (23h, al CER), el Carnaval de l'Escala. Els actes del cap de setmana segueixen amb la cercavila infantil del dissabte (16h) i el ball de disfresses de mitjanit amb el popular grup Els Buhos. Com és tradicional, però, el plat fort és la rua del diumenge.

Aquest any l'organització va tancar les inscripcions amb un total de 17 carrosses. La Comissió de Carnaval ha valorat molt positivament aquesta xifra i es preveu que hi haurà prop d'un miler de persones disfressades en aquesta edició.

Es farà el tradicional recorregut des de l'avinguda Girona fins a la Platja, pasant pel passeig. Després del dinar al pavelló, es farà el ball en què es reparteixen els premis i es balla el ball tradicional de la Farandola.

Concurs de fotografia

L'any passat es va recuperar el concurs de fotografia de Carnaval i aquest any es farà la segona edició, organitzada des de l'Agrupació Fotogràfica Cromàtica del CER. El tema torna a ser, precisament, la rua del Carnaval i es preveu una exposició de cara al mes de juny (veure bases).

Les activitats s'acaben el dilluns, amb un dinar de germanor i un ball de tarda.