El passat divendres 11 de novembre, el Teatre Municipal de Roses va acollir la presentació del Cartell de Carnaval de Roses 2012, obra de l´il·lustrador rosinc Narcís Turró. La presentació va anar a càrrec de Montse Mindan, regidora de Turisme, i de Joan Manel Fernández, regidor de Carnaval i Festes.

Després que el concurs per seleccionar el cartell de carnaval 2012 quedés desert, l´Ajuntament de Roses va decidir encarregar el seu disseny a Narcís Turró, artista local amb una àmplia experiència en aquest àmbit i en el món de la publicitat.

La imatge del Carnaval de Roses 2012 està protagonitzada per una gavina disfressada i molt festiva, emmarcada en un paisatge eminentment rosinc: el front de mar i el Castell de la Trinitat de Roses. Aquesta imatge serà l'element protagonista de tot el material promocional i de merxandatge que el consistori realitzarà a partir d´ara amb motiu de la celebració de la festa més multitudinària de Roses, com ara cartells, revistes, anuncis, samarretes ipins, entre d'altres.