El proper diumenge 13 de novembre (18 h), el TMR acollirà una nova edició del Festival Benèfic Pro-Guinea Conackry que cada any organitza l´associació rosinca Amics de Guinea-Conakry. Els fons recaptats es destinaran a oferir l´esmorzar diari als més de 300 nens i nenes de la "Cité Solidarité" de la ciutat de Conakry.

La Cité Solidarité és un veïnat on conviuen un bon nombre de famílies amb disminucions físiques i en una pobresa absoluta, ja que la seva disminució no els permet treballar i ni tan sols poden recórrer a l'almoina, doncs el veïnat es troba als afores de la ciutat.

Els fons obtinguts amb les campanyes impulsades per Amics de Guinea-Conakry es destinen a aquest col•lectiu, i concretament a garantir que als fills i filles d'aquestes famílies no els falti l'esmorzar abans d'anar a l'escola.

El festival del proper diumenge comptarà amb la col•laboració i actuació de l'acadèmia de dansa Dany's, de l´estudi de dansa hip hop Gimros Club i de l'escola de dansa Mònica Lucena. L'entrada és un donatiu de 6 euros, i també es vendran en el decurs de l´acte tires de números a 1 euro per optar al sorteig d´un quadre cedit pel pintor Martí Vergonyós, d´una cistella de fruites i verdures obsequi de Fruites Santiago, de lots de joguines cedides per Joguines Ley's i de dos menús regal del Restaurant Gaia.

L´acte compta amb la col•laboració de l´Ajuntament de Roses i dóna el tret de sortida a la programació de festivals benèfics previst per a les properes setmanes al Teatre Municipal de Roses.