A partir d'avui, les persones majors de 65 anys acollides a la tarifa reduïda de transport que permet realitzar el trajecte entre Roses i Figueres i viceversa al preu bonificat d'1 euro, poden personar-se a l'estació d'autobusos de Roses, on se'ls farà entrega de les targetes personalitzades recarregables mitjançant les quals s'aplicarà a partir d'ara aquesta bonificació.

La implantació d'aquestes targetes de 10 viatges, ja estava prevista des de l'aprovació de la bonificació en el transport de viatgers per als veïns i veïnes de Roses majors de 65 anys aprovada l'any passat. Problemes de la companyia amb la validació de les mateixes i amb l'alta de la nova tarificació, però, ha fet impossible fins ara la seva posada en funcionament. Tot així, durant aquest període ja s'ha aplicat la tarifa reduïda als usuaris a través de la compra de bitllets individualitzats.

Ara, un cop solventades aquestes incidències, els usuaris bonificats ja poden recollir les noves targetes, les quals permetran fer recàrregues de 10 viatges a les taquilles de l'estació d'autobusos a preu reduït i poder accedir directament a l'autobús, on només caldrà passar el carnet pel lector habilitat a aquest efecte.