Ja és gairebé tot a punt per a la celebració del carnaval a Castelló d'Empúries. Quatre passades formaran un any més la programació de la festa del Carnestoltes.

El Carnaval començarà divendres amb una desfilada de comparses i carrosses per l´avinguda Carles Fages de Climent d'Empuriabrava (21.30 h). Dissabte serà el torn del centre històric amb una desfilada infantil per la tarda (16 h) i una altra de nocturna per a tothom (22 h). Finalment la cloenda es celebrarà diumenge a partir de les 12 h altra volta a l'avinguda Carles Fages de Climent.

Com és habitual després de cada passada hi ha programat ball. Dissabte a la tarda serà la Companyia Rovell d'Ou qui amenitzarà la tarda infantil, mentre que el Trio Maracaibo i Hotel Cochambre ho faran a la nit. Finalment el ball del diumenge l'amenitzarà el Trio Maracaibo.

D´altra banda l´àrea de festes de l'Ajuntament convida a tothom a participar en el carnaval, motiu pel qual ja ha obert les inscripcions de les colles i carrosses. Les inscripcions podran fer-se per telèfon 972250429 o bé a través del correu electrònic: festes@castello.cat