Les obres de millora que han aconseguit canviar la imatge de Siurana han arribat a la seva fi i per celebrar-ho, aquest dissabte, dins els actes de la festa major, tindrà lloc al municipi la primera Fira de la Magrana, una planta que està molt present al poble.

L´alcalde Joan Heras es mostra satisfet perquè la fira permetrà mostrar als visitants com ha quedat el poble . "En els darrers anys s´han fet millores als carrers, s´han rehabilitat façanes i s´han soterrat serveis per aconseguir tenir un poble ben endreçat".

A la fira de dissabte es donaran cita una quarantena de parades d´alimentació i artesania al nucli antic, la plaça de l´església i el barri vell, i en una parada central es vendran les magranes i s´oferiran tota mena de productes relacionats amb el producte estrella.

Per complementar la jornada s´han previst altres activitats com ara un concurs de pintar magranes i jocs per als nens. També, a la tarda, es presentarà el número 3 de la revista Alberes i Josep Maria Dacosta oferirà una xerrada sobre la magrana.