Per a l'ocasió, la biblioteca traurà al carrer tallers de hip-hop, actuacions musicals i demostracions de skate, per difondre aquestes activitats entre la ciutadania i apropar els joves a l'equipament.

Amb la realització d'aquesta activitat, la Biblioteca cerca l'apropament amb els joves que estan implicats amb les noves tendències culturals que engloben manifestacions tals com el hip hop com a dansa, el rap en l'apartat musical, el graffitti com a expressió artística i l'skate com a esport. L'objectiu és fer veure a aquest públic més juvenil que als diferents espais que engloba la biblioteca, també poden trobar informació i documentar-se sobre tots aquells temes que els interessen, a través de publicacions musicals, de hip hop, pel•lícules, llibres sobre graffitti i skate, etc.

Les activitats de divendres s'iniciaran a les 17 h, amb un taller d'estils de dansa hip-hop a càrrec de CKGroup. A continuació, tindran lloc les actuacions de CKGroup, Step by Step i Zona, i un taller d'skate per a nens i joves a partir de 9 anys. Totes aquestes activitats tindran lloc a l'exterior de la Biblioteca, al carrer Girona.

Amb motiu d'aquesta programació, la biblioteca municipal ha editat també una guia específica amb els principals llibres, cd, dvd, etc, que els joves poden trobar a l'equipament entorn a aquestes tendències.