El sentit d’intimitat que desperta la natura propicia prendre contacte amb l’interior d’un mateix i deixar espai al misteri. L’Espai Obert Empordà de Figueres proposa dos dies de natura silvestre pels tranquils racons de la Garrotxa els dies 14 i 15 d’octubre. Seran caminades medicinals vinculades a l’art de caminar conscient i en silenci juntament amb l’escolta profunda dels elements de la natura.

A l’inici de la tardor, és especialment important saber retornar al Centre i alhora nodrir-se amb una respiració lliure i subtil, com diu la tradició taoista. Caminar dins la caldera d’un volcà facilitarà el recolliment i la comunicació amb els arbres ens arrelarà a la Terra tot obrint-nos al Cel.

El preu: del guiatge són 50 euros pels dos dies o 30 euros per un dia i l’allotjament són 50 euros, inclou el menjar (sopar, esmorzar i dinar de dissabte). L’allotjament serà al Mas Comademont o similar. Els guies són Xènia Ros, professora de Qi Gong, terapeuta Gestalt i Remeiera. Col·labora en les sortides a la natura en el post­grau de la UdG “Valors i significats espirituals de la natura”. Jaume Alsina és Guia de viatges, Certificat en Tipi. Més informació trucant al 686171173.