La salut és una de les principals preocupacions de l'ésser humà. Per aquest motiu, ens sentim atrets per trobar respostes als nostres dubtes que, molt sovint, apareixen quan, en el nostre entorn o en nosaltres mateixos, sorgeix alguna alteració.

Per aquest motiu, la Clínica de Reproducció Assistida FIV Obradors i el Setmanari de l'Alt Empordà hem unit esforços per oferir respostes, professionals i qualificades, a tots els dubtes que puguin tenir els nostres lectors sobre qüestions de fertilitat i fecundació.

A partir del 28 de setembre, obrirem mensualment un espai digital perquè, tothom qui ho desitgi, pugui formular els seus dubtes a través de la nostra edició digital Emporda.info. Josep Obradors, llicenciat en Medicina i Cirurgia i especialista en Obstetrícia i Ginecologia, amb una llarga trajectòria a la nostra comarca, i Albert Obradors, doctor en Biologia i director de laboratori, donaran una resposta professional, clara i entenedora, a totes les preguntes que es facin a través d'internet.

Resoldre dubtes

Albert Obradors explica que "són moltes les parelles que arriben a la consulta amb dubtes, i també desinformació, per les dificultats de ser pares". Es tracta de donar respostes a qüestions com ¿per què no em puc quedar embarassada?, què puc fer?, quines són les tècniques a seguir? Per aquest motiu, el nou consultori de la Clínica FIV Obradors i el Setmanari de l'Alt Empordà volen oferir la possibilitat als seus lectors de posar llum a aquestes qüestions amb una visió professional i contrastada.

El primer consultori amb FIV Obradors serà el dijous dia 28 de setembre a les 6 de la tarda. Des d'aquest dijous, dia 21, les persones que no puguin seguir-lo en directe, ens podran deixar les seves qüestions i, posteriorment, llegir les respostes. Ja podeu deixar la vostra pregunta.