Gaudir de tots els moments d'intimitat en parella sempre és un plaer. I més si els convertim en un sa costum, tot i que evitant caure en la rutina. Una cosa que moltes vegades descartem, per tenir horaris diferents i altres circumstàncies, és dutxar-nos -o banyar-nos- junts. Però fer-ho sempre és un motiu que dóna peu al joc, no necessàriament sexual, i a convertir el moment en una estona agradable i divertida que pot tenir, a més, més beneficis dels que pensaves. Aquests són alguns d'ells:

Estrenys llaços i llimes diferències

Una bona dutxa sempre pot ser plaent, però si tenim l'oportunitat de fer-ho al costat de la nostra parella resultarà molt més estimulant. L'espai, la nuesa, el sabó, l'aigua, tot convida al contacte i la complicitat. Junts, la rutina de la dutxa es converteix així en una cosa diferent i més divertit. És un bon moment per riure, reforçar els llaços o fins i tot llimar diferències quan no tot vagi sobre rodes.

Una dutxa més efectiva

És clar que quatre mans són millors que dos. Per això, la higiene personal dutxant-nos junts pot ser encara més completa, en arribar la nostra parella a aquestes zones a les quals sols ens costaria arribar amb l'esponja.

Estalvies aigua

Gran part de la despesa d'aigua a la llar es fa quan ens dutxem. En fer-ho junts no podrem reduir-lo a la meitat, però estalviarem una bona quantitat de litres. Si el reflex en la factura de l'aigua pot no ser especialment significatiu, pensem que sí contribuirem a estalviar aigua, una dada sempre positiva quan, com ara, els nostres embassaments no registren els seus millors nivells.

Desperta la passió

Inevitablement, el contacte físic, amb els cossos nus, ajudarà a despertar la passió. Dutxar-nos junts pot ser un oportunitat per trencar amb la rutina i provar coses diferents en la nostra vida sexual. Sempre amb la precaució que requereix el mitjà en qüestió per evitar accidents, podem convertir el moment en una forma diferent de gaudir de la intimitat en parella.

Afavoreix la relaxació

Però, com no tot ha de ser passió, la dutxa pot ser en parella més relaxant que quan estem sols. Jugant amb el sabó i la temperatura de l'aigua ideal i perllongant el moment en la intimitat ens ajudarà a relaxar-nos després d'un dia fora o abans d'anar a treballar, una ajuda extra per a la batalla del dia a dia.