Berenice Conte és una jove argentina de 25 anys que roman des de fa set mesos en estat vegetatiu després de fer-se una operació d'augment de pits. Així ho asseguren des del diari Clarín, on expliquen que la jove va patir complicacions durant la intervenció que es va realitzar el passat 12 d'octubre que li han provocat un profund dany neurològic.

En la publicació del diari argentí expliquen que la jove, que estudiava relacions públiques i treballava com a recepcionista en un bar, va patir un accident cerebrovascular isquèmic pel qual cosa va estar un mes en coma. Encara que ho va superar, després de despertar, Berenice no podia moure més que els seus ulls. "Està en un estat fetal", ha dit el seu pare en declaracions al Clarín.

La família indica que els metges no volen donar-los massa esperances sobre la recuperació de Berenice, de manera que només poden resar fins que donin amb un tractament específic que pugui ajudar-laa. De moment, i amb l'objectiu d'aclarir els fets, es troben immersos en una causa judicial per esbrinar si la jove va poder ser víctima de negligència en el tractament o la intervenció.