Aquest mes de març Àngels Morales s´ha incorporat com a directora assistencial de la Fundació Salut Empordà (FSE). Fins ara ha estat directora assistencial del Consorci Sanitari del Maresme i, anteriorment, va ser directora mèdica i de centre de l´Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona.

Morales és una persona amb una àmplia experiència i reconeguda professionalitat, és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB, màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària per la UB i la Universitat Pompeu Fabra. I també ha dut a terme el postgrau El Reto de Gestionar Personas, d´ESADE, entre d´altres.

En la trajectòria professional de la nova directora assistencial destaquen la visió integradora del territori que s´ha materialitzat en diversos convenis de col·laboració amb proveïdors hospitalaris de la regió sanitària de Girona, el Barcelonès Nord i Maresme; la potenciació d´eines de continuïtat assistencial, o la participació en el desenvolupament de la facultat de Medicina de la Universitat de Girona a l´Hospital Trueta, en la primera promoció.

Morales, a més, ha estat consultora i analista de casos orientats a la gestió clínica nacional i internacional, ha participat en publicacions i congressos i ha estat docent.

Plaja lidera l´IRD

El fins ara director assistencial de la FSE, Pere Plaja, passa a liderar l´àrea d´Innovació, Recerca i Desenvolupament (IRD), que agruparà i potenciarà els treballs que es duen a terme en aquests àmbits i que són clau per al futur de l´entitat.

Plaja reforçarà aspectes com la formació especialitzada, les relacions amb les universitats i la docència, la recerca que es porta a terme a l´entitat, la gestió de la informació i el coneixement o projectes innovadors, entre d´altres.