Figueres

Reconeixen la Fundació Salut Empordà per una dècada de segell ambiental EMAS

Aquesta eina permet avaluar, gestionar i millorar el comportament en relació amb el medi ambient

29.11.2016 | 12:01
A la dreta, Elena Bonet, responsable de Medi Ambient de l´FSE.

En el decurs de l'acte de lliurament dels premis EMAS Catalunya 2016, l'entitat ha distingit la Fundació Salut Empordà (FSE) amb una menció pels deu anys de treball amb aquesta eina de gestió ambiental.

L'EMAS ofereix la possibilitat d'avaluar, gestionar i millorar el comportament que tenen empreses i altres organitzacions en relació amb el medi ambient. Les entitats que s'hi adhereixen ho fan de forma voluntària i realitzen una auditoria externa per tal de valorar el seu comportament mediambiental.

El registre l'emet, en nom de la Unió Europea, el corresponent organisme competent que a Catalunya és la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat. Els premis EMAS són una iniciativa del Club EMAS amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

El lliurament dels premis, per reconèixer la tasca que les organitzacions EMAS duen a terme en benefici del medi ambient i la qualitat ambiental, es va celebrar al Palau de Pedralbes de Barcelona i va estar presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull.

L´FSE és una entitat compromesa amb el medi ambient i constantment treballa per seguir millorant, també, en aquest camp. Un dels objectius que s'ha marcat és reduir el consum d'energia, que des del 2012 ha disminuït més d'un 20% i que ha aconseguit millorant els tancaments, utilitzant sistemes lumínics de baix consum i implantant sistemes de mesura d'eficiència energètica en la climatització, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema