La petita de quatre anys Jessica Whelan ha mort víctima d'un càncer. La nena va esdevenir la imatge de la cruesa d'aquesta malaltia per les fotografies que el seu pare Andy va voler mostrar a través del seu Facebook.

Ara, el progenitor ha comunicat a tots els seguidors que la seva filla ha mort després de la lluita. "La meva princesa ha estès les seves ales d'àngel i ha anat a jugar amb els seus amics i éssers estimats. Ara vetllarà des d'allà dalt pel seu germà petit i per nosaltres mateixos fins que un dia tornem a reunir-nos de nou".

Jessica va ser diagnosticada a la fi de 2015 de Neuroblastoma molt avançat. El seu pare es va encarregar de mostrar la cruesa d'aquesta malaltia mitjançant les seves fotografies i posts. En algunes imatges, Andy es mostrava desolat per no poder oferir-li "consol" quan es recargolava de dolor.

Abans de que Jessica marxés d'aquest món, el pare ha relatat que va poder acomiadar-se d'ella: "La vaig tenir en els meus braços, ens vam donar un gran abraçada i li vaig dir quant l'estimava. Li vaig dir que tanqués els ulls i que dormís. La vaig besar i finalment va donar el seu últim alè".