La biòloga i màster en Nutrició i Salut, Gemma Ros, i el pediatre Narcís Bardalet, parlaran aquest dilluns 24 d´octubre a Figueres, sobre com han de menjar els nostres fills per tal que tinguin un bon estat de salut.La conferència serà gratuïta i començarà a les 20:30 al Cercle Sport de Figueres (C/ Monturiol, 3)

L´objectiu d´aquests xerrada és donar pautes a les mares i als pares per tal que puguin ensenyar a menjar bé als seus fills. Educar en hàbits saludables els més petits de casa és un pas fonamental per tal de posar fre al creixent problema de sobrepès i obesitat infantil. Per fer-ho, el primer que cal és posar ordre a l´alimentació de casa. Els adults tenim l´obligació de servir menjar saludable a taula i per això cal planificar-nos i tenir clar quins aliments hi hem d´incloure i quins cal evitar.

Gemma Ros insisteix en la conveniència de potenciar el consum d´aliments d´origen vegetal i poc processats: fruites, verdures, llegums, fruits secs, cereals integrals. Per això, al llarg de la xerrada explicaran en què consisteix una alimentació saludable; com aconseguir que aquesta sigui suficient, equilibrada i variada; com organitzar-nos per tal de poder oferir cada dia els àpats adients; la necessitat de mantenir un ambient tranquil i relaxat quan estem a taula i, per tant, la conveniència de respectar la sensació de gana del nen sense obligar-lo a menjar...