El 80% dels casos de càncer de pell es poden prevenir evitant una exposició excessiva al sol i les cremades cutànies que pot provocar.

Aquest any, la Fundació Roses Contra el Càncer, i dins els actes del Dia Europeu de la Prevenció del Càncer, amb la col·laboració d´ISDIN, torna a col·laborar amb les escoles de Roses distribuint mostres de protecció solar per a tots els nens de P5 a 4rt curs i fent-los arribar informació sobre la Campanya Fotoprotégete Bien de ISDIN.

També aquest dissabte junt amb el CAP de Roses i amb la col·laboració de l´Ajuntament i d´algunes Farmàcies de Roses (Farmàcia Marta Bosch, Martínez-Roca i M. Gratacós), ha organitzat de 10 a 13h a la platja la campanya Empastifa't! per donar informació sobre la protecció solar, prevenció del càncer de pell, i regalaran mostres de cremes solars (Isdin, Vichy i Eucerin) i globus, en una parada que estarà col·locada a l´encreuament de l´Avda. de Rhode amb la Riera Ginjolers.

Els actes de la campanya clouran el dimarts 21 de juny a les 19h al Teatre Municipal de Roses tindrà lloc la Xerrada 'L´ABC del Càncer de pell' a càrrec del Dr. Jorge Sánchez Bryceño (Entrada gratuïta), activitat organitzada conjuntament amb el CAP de Roses i amb la col·laboració de l´Ajuntament de Roses.

Des d´aquest mes de juny fins a finalitzar l´estiu, els Cinemes de Roses i Empordà TV tornaran a col·laborar amb la projecció de l´anunci de promoció de la protecció solar que va fer la Fundació l´any passat sota l´eslògan 'La prevenció, la millor lluita' https://www.youtube.com/watch?v=by2LIDJKl6I