Si t'agrada portar sempre roba escotada, ha arribat el moment que puguis fer servir les teves peces estivals favorites. Però per lluir escot no n'hi ha prou només amb ser atrevida, sinó que cal cuidar molt bé la pell d'aquesta zona tan sensible, especialment quan l'exposem molt temps al sol. Per això, et donem els consells necessaris perquè llueixis aquesta zona tan delicada de forma protegida.

1- El primer que cal fer i més important és exfoliar la zona de l'escot per eliminar les cèl·lules mortes, encara que d'una manera suau, ja que la pell és més fina i delicada.

2- Fes massatges als teus pits amb aigua freda a la dutxa, el que t'ajudarà a mantenir-los ferms i millorar la seva circulació.

3- Millora l'hidratació. Si a l'estiu la pell s'asseca molt més ràpid cal tenir especial cura amb les zones més sensibles. Per a la zona de l'escot, el millor és aplicar dues vegades al dia una crema alta en nutrients que es poden complementar amb tractaments que rejoveneixen la pell des de l'interior alhora que prevenen els signes de l'edat i també protegeixen dels raigs nocius del sol.

4- Repara la pell després de la seva exposició al sol. Hi ha molts productes per calmar la pell després que pateixi lleugeres cremades que permeten recuperar l'aigua que perd la pell i ens ajuda a aconseguir un bronzejat més segur i durador.

5- Cuida't per fora però també per dins. La frase de som el que mengem es reflexa en cada part del nostre cos, de manera que si vols lluir un bonic escot és important que segueixis una dieta equilibrada rica en proteïnes.

6- Enforteix el pit fent exercici. Amb unes simples flexions a casa pots fer que els teus pits es tonifiquin o sèries de creus de braços i és que per lluir l'escot perfecte és millor que tot es trobi al seu lloc.

7-Troba la teva talla ideal. Cada dona és diferent i també ho és el seu cos, per això el millor és trobar un sostenidor que s'adapti perfectament a la forma dels teus pits, així ajudaràs a que estiguin perfectament col·locats.