Roses

Fan una flashmob solidāria en el Dia del Supervivent de Cāncer

La Fundaciķ Roses contra el Cāncer i el centre Muévete ofereixen una masterclass gratuīta de zumba

04.06.2016 | 06:00

Aquest diumenge se celebra la V Flashmob de la Fundació Roses Contra el Càncer a les 18h a la Plaça Catalunya de Roses.Com a novetat comptarem amb la col·laboració del centre Muévete de Roses, i es podrà gaudir d´una masterclass gratuïta de Zumba. L'únic requisit és portar una samarreta de color verd.

Aquest any es fa coincidir aquesta activitat lúdica amb la celebració del Dia Nacional del Supervivent de Càncer. Aquest dia té l´objectiu de traslladar a la societat les necessitats i problemàtiques que afronten els pacients de càncer després d´haver superat la malaltia.

Molts supervivents de càncer s´enfronten a reptes físics, mentals i socials com a conseqüència de la seva malaltia i el seu tractament.
Segons un estudi realitzat per la FECEC (Federació Catalana d´Entitats Contra el Càncer) al 2014, a Catalunya, hi ha unes 107.778 persones que convivien amb un diagnòstic de càncer (60.606 homes i 47.172 dones). Es constata que l´augment anual de supervivents de càncer és al voltant de l´1,6% en les dones i de l´1,7% en els homes.

Per això, des de la Fundació (entitat pertanyent a la FECEC),es treballa per estar preparats per oferir solucions i donar resposta a les necessitats dels supervivents, i oferim els nostres serveis de suport psicosocial i terapèutic a aquestes persones que ho poden necessitar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaįos recomanats: Premis cinema