Vilajuïga

Fan una xerrada a Vilajuïga sobre la prevenció d'abusos sexuals

Es tanca el cicle de debats familiars per oferir informació sobre el tema a càrrec de la psicòloga Iolanda Salvatierra, dimarts al vespre

30.05.2016 | 19:19

Els casos de delictes sexuals que han saltat a la llum en diferents centres escolars han posat més que mai en evidència la necessitat d´abordar el tema de la prevenció en aquest àmbit: "S´ha de parlar amb les criatures i també amb les famílies, s´han de donar eines a tota la comunitat educativa per acabar amb l´abús" explica la terapeuta de la Fundació Familium Glòria Canyet.

Amb aquesta premissa s´ha organitzat la darrera de les xerrades del cicle de debats familiars, que es farà al centre cívic de Vilajuïga a càrrec de Iolanda Salvatierra, psicòloga de la Fundació, per ajudar els fills a prevenir situacions de risc en els abusos sexuals. L´Ajuntament del municipi s´ha afegit a la iniciativa impulsada per l´Ampa i l´Ajuntament de Palau i "la idea és que s´hi vagin sumant més pobles i puguem fer xarxa entre totes les ampes", assenyala Canyet, de Famílium. La xerrada que serà a les 20.30 hores. En anteriors trobades del mateix cicle s'han abordat amb gran èxit de participació temes de gran interès com el bullying o les hiperpaternitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema