Roses

Roses contra el càncer i el CAP canvien cigarrets per pomes

Hi hauran taules informatives perquè la gent es faci controls i conegui les eines per deixar de fumar, durant tot el dimarts

30.05.2016 | 18:17
Es podran canviar pomes per cigarrets

Per segon any consecutiu, la Fundació Roses Contra el Càncer i el CAP de Roses organitza una campanya conjunta per a sensibilitzar a la població sobre els riscos de fumar, i donar eines per a deixar l´hàbit. Aquest any també es compta amb la col·laboració de les Farmàcies Gratacós, Marta Bosch i Martínez Roca.

Durant tot aquest dimarts 31 de maig, i com a cloenda de la Setmana sense fum, a diferents espais de Roses, participaran tècnics i voluntaris de la Fundació, així com professionals del CAP Roses i de les farmàcies. A les taules es podrà canviar el cigarret per una poma, i les persones fumadores podran passar tests d´avaluació sobre el seu nivell de dependència al tabac i es podran fer cooximetries per a mesurar els nivells de monòxid de carboni en l´aire espirat.
 
Les taules informatives es podran trobar de 9 a 10 i de 16 a 19h, al CAP Roses; de 9 a 10 al Mercat Cobert de Roses i de 16 a 19h a la cantonada de la Riera Ginjolers amb C/St Elm de Roses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema