Figueres

Pilar Soriano guanya el premi de la Jornada Científica de Salut Empordà

La metgessa del Servei de Laboratori ha rebut el premi especial de l'Associació de Ciències Mèdiques de l'Alt Empordà

20.05.2016 | 15:36
Els metges premiats a la jornada

La Jornada Científica de la Fundació Salut Empordà ha reconegut el treball Balanced duo of anti-inflammatory SFRP5 and proinflammatory WNT5A in children presentat per Pilar Soriano, metgessa del Servei de Laboratori, amb el premi especial de l´Associació de Ciències Mèdiques de l´Alt Empordà.

La Jornada Científica, que se celebra cada dos anys, exposa una selecció de treballs de recerca, publicacions i investigacions que han dut a terme els professionals de l´entitat en aquest període.

La inauguració de la jornada ha anat a càrrec de la presidenta del Patronat de l´FSE, Marta Felip; el gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras, i del gerent de l´entitat, Martí Masferrer. Felip ha destacat "la importància de dur a terme recerca, investigacions i publicacions en un hospital comarcal com el nostre, ja que per als professionals representa un estímul que va més enllà de la pràctica clínica diària" i "perquè el fruit d´aquests treballs repercuteix en els ciutadans, ja que se´n deriven millores de tractament" i de relació amb els pacients. Carreras ha ressaltat "la constància i compromís necessaris per dur a terme recerca en un hospital de proximitat com el de Figueres" i la "importància de compartir el que coneixem gràcies a aquests treballs".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema