Aquest divendres a les 21.30 hores se celebra la XIX edició del Sopar a benefici de l´Associació d´Ajuda als Malalts d´Alzheimer, a l´Hotel Bon Retorn. Els beneficis es destinaran al manteniment i continuïtat del Programa d´estimulació Cognitiva. El preu és de 50 euros per persona.

Durant la vetllada es comptarà amb un showroom, on es podran apreciar les darreres tendències de moda. Aquesta activitat dona continuïtat als actes programats per recollir fons, com ara el concert que va tenir lloc dissabte passat a la plaça Catalunya a càrrec dels Delai Big Band.

La programació d'actes continuarà amb una xerrada sobre recerca de l´Alzheimer. La mateixa associació ha organitzat la conferència 'Per un futur sense Alzheimer' que es durà a terme el proper 24 de maig a dos quarts de sis de la tarda, a la sala Frègoli del Museu del Joguet de Catalunya que anirà a càrrec d´Anna Brugulat, neuropsicòloga de la Fundació Pasqual Margall, que ens informarà de l´estat actual de les investigacions mèdiques.