Els beneficis energètics de la meditació, el reiki i la sonoteràpia s´uneixen en el projecte "Mekiso", una proposta coordinada per la terapeuta Michelle ­Sán­chez, a la qual la Fundació Roses Contra el Càncer ha donat acollida. El primer d´aquests tallers, celebrat el mes de març passat, va ser un gran èxit. Per aquest motiu, aquest dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, es farà una nova sessió al Teatre Municipal de Roses per a la qual ja s´han inscrit una quarantena de persones. Està previst que aquestes sessions es repeteixin mensualment.

"Vam pensar que podíem unir les tres tècniques per crear un cercle i que la gent rebés les ­energies generades", explica Sánchez, que assegura que els participants "no esperaven sentir l´energia, venien més per curiositat, però van veure que els permetia relaxar-se". La sessió uneix els coneixements de Sánchez, dins el camp de la meditació, Edgar Tarrés dins de la sonoteràpia amb bols tibetans i, finalment, Amàlia Domínguez, Loli Calderón, Kathy Villamarín i Mònica, que s´encarreguen del reiki.

Que el nombre de participants -cal inscriure´s prèviament a la seu de la Fundació- sigui alt, no és un handicap. "En el món de les energies, la quantitat no importa", explica Sánchez, que afirma que, actualment, les persones viuen el dia a dia amb molt d´estrès i angoixa. "La persona emmalalteix perquè hi ha moltes resistències dins seu; després d´una sessió se senten més relaxats, més en pau, perquè és la nostra essència natural, hem de reconnectar", afirma convençuda.