La Universitat Oberta de Catalunya (la UOC), ha organitzat pel proper divendres 30 d'octubre a l'Oficina Comarcal de l'Alt Empordà, al punt UOC de la ciutat de Figueres, una conferència oberta a tothom. Aquesta, sota el titular 'Conviure amb l'autisme', tractarà profundament aquest trastorn i el que comporta viure amb un fill amb aquestes particularitats.

Rosa Serrano, guanyadora del concurs d'idees UOC&Plugged l'any 2012 i actual docent col·laboradora de la UOC, ens explicarà el real significat d'aquest trastorn neurològic des d'un punt de vista familiar i terapèutic. Durant la xerrada, la ponent ens presentarà l'entitat CR TEA CC, Centre de Recursos en Transtorn de l'Espectre Autista A Catalunya Central, i el seu llibre "Puzzle de contes", el qual està compost per dotze peces tant reals com fantàstiques escrites per dotze autors i dotze il·lustradors diferents i, que profunditzen en diferents aspectes sobre l'autisme.

L'acte s'impartirà al Carrer Anicet de Pagès, 2. de Figueres a les 18:00h de la tarda. Per poder-hi assistir, caldrà inscriure's anteriorment a un formulari, el qual es pot trobar en aquest enllaç de la pàgina oficial de la UOC.