Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer de Mama, el Grup Iris ha tornat a omplir de rosa el centre de Figueres en la seva Flasmob més participativa.

L'associació d'empordaneses afectades de càncer de mama, va ballar dissabte passat acompanyada de gent de Figueres, de pobles del voltant, de Banyoles, de Besalú, fins i tot de Girona. "La Flashmob d'aquest any és bastant especial perquè ve amb molta més energia que els anys anteriors, com cada any pretenem recolzar el dia internacional del càncer de mama amb aquest petit acte, demostrant força i donant-la a totes aquelles dones que s'estan trobant en aquesta situació. El nostre missatge sempre vol ser tranquil.litzador, alhora que és amb les mans esteses a totes aquelles dones que encara no han gosat donar el pas per afegir-se a nosaltres, perquè poden acostar-se sense por, no heu d'estar soles en aquest trajecte, a part de la família i els amics, també hi som nosaltres. Estem obertes per recolzar-vos i escoltar-vos sense cap compromís, ni res a canvi" expliquen des de l'associació. "Ja som una petita gran família amb molt de positivisme per regalar".

Des del Grup Iris s'incideix en la importància que tenen les revisions i el cribatge, "és vital per la supervivència. Us fareu un bon regal". Aquesta flashmob ve amb energia perquè a banda de la nostra activitat aquest any molts comerços s'han afegit a aquesta gran trobada, col.laborant amb nosaltres amb la iniciativa de sortejar lots solidaris.

Gràcies a les aportacions solidàries que s'han fet des de tot Girona, Grup Iris vol fer un donatiu material a l'hospital de Figueres, "pensat des del cor, en forma de tablets i dotació de Wifi per l'Hospital de Dia, on les dones afectades de càncer de mama fan les químios". Amb la idea que l'estona obligada que estan allà se'ls faci més portable mentre miren una pel.lícula, llegeixen un llibre virtual, naveguen per internet, o xategen amb algú.