Castelló d´Empúries

Entrega 224.000 signatures al Congrés per lluitar contra el malbaratament de menjar

La veïna de Castelló d´Empúries, Cristina Romero, hi ha acudit amb la xef Ada Parellada, que ha fet un centenar de ´croquetes il·legals´ amb sobres d´un col·legi

19.10.2016 | 17:43

Una veïna d´Empuriabrava, a Castelló d´Empúries (Alt Empordà), ha fet arribar 224.000 signatures al Congrés dels Diputats que donen suport a una petició perquè s´eviti el malbaratament de menjar a escoles, menjadors socials o empreses. Cristina Romero les ha entregat a mig matí, acompanyada de la xef del restaurant Semproniana Ada Parellada, que per subratllar la necessitat d´aprofitar el menjar ha elaborat un centenar de ´croquetes il·legals´ a partir de les restes de menjar d´un col·legi. L´objectiu de la petició és que es modifiqui la Llei de Seguretat Alimentària –que en la configuració actual provoca la il·legalitat de les croquetes de Parellada- per aconseguir augmentar l´aprofitament del menjar sobrant.
La impulsora de la iniciativa ha aconseguit que al col·legi del seu fill es deixin de llençar a les escombraries les sobres del menjador. Una altra experiència protagonitzada per diversos col·legis de Lleida ha permès repartir més de 8.000 racions de menjar sobrant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema