Programa amb 96.352 euros

La Creu Roja distribuirà roba d'hivern a un miler d'infants en situació vulnerable

Aquesta campanya, dotada amb més de 96.000 euros, ha estat finançada pel departament de Benestar Social i Família

29.10.2015 | 14:44

La Creu Roja ha posat en marxa una campanya per distribuir roba d'hivern a un miler d'infants en situació vulnerable. Des de finals d'aquest octubre fins al vuit de novembre, les famílies amb dificultats socioeconòmiques rebran targetes de prepagament, carregades amb 100 euros per fill, per tal que puguin comprar vestuari d'abric en botigues esportives. Aquest programa, que està dotat amb 96.352 euros, ha estat finançat pel departament de Benestar Social i Família. L'ONG ha distribuït aquestes ajudes entre la seva xarxa d'assemblees locals i comarcals d'arreu de Catalunya, que ja han començat a repartir-les. Amb aquesta campanya, la Creu Roja vol cobrir les necessitats de vestuari d'hivern dels menors d'edat.

Les targetes de prepagament permeten comprar vestuari d'hivern, com ara abrics, dessuadores, guants o barrets, en establiments Decathlon. La Creu Roja calcula que rebran aquestes ajudes un miler de famílies. En la majoria de casos rebran 100 euros per fill, tot i que, en alguns casos, aquest import variarà en funció de la situació concreta de cada família.

Segons dades de l'Idescat, un 27,3% dels infants catalans estan en risc de pobresa. A més, segons dades del 2014 de l'Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja, prop del 34% de les famílies en situació vulnerable ateses per aquesta ONG no pot destinar recursos al vestuari dels seus fills.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema