Les lesions formen part de l'altra cara de les Olimpíades, de la més negra. En el que portem dels Jocs Olímpics de Rio hem estat testimonis d'algunes lesions realment esgarrifoses, que ens obliguen fins i tot a apartar la cara de la pantalla per la seva cruesa. repassem les més impactants registrades fins ara.

Samir Ait Said

El gimnasta francès Samir Ait Said es va partir una cama en caure a la recepció d'un salt durant la ronda de classificació de gimnàstica artística. Després doblegar-se i caure a terra, Ait Said es va quedar amb les cames en l'aire, l'esquerra completament doblegada cap a fora amb una fractura evident.

Andranik Karapetyan

L'haltera armeni Andranik Karapetyan, es va dislocar el colze quan es disposava a aixecar 195 quilos en la categoria de 77 quilos. L'armeni va abandonar el pavelló olímpic entre crits i llàgrimes de dolor i va ser traslladat a urgències.

Ellie Downey

La gimnasta britànica va patir una caiguda que, a diferència dels casos anteriors, no li va impedir seguir participant en els Jocs Olímpics malgrat la seva aparatositat.

Annemiek van Vleuten

La ciclista holandesa Annemiek van Vleuten va caure de forma violenta caiguda durant la prova femenina de ciclisme en ruta de les Olimpíades. Quan marxava líder en solitari, a falta de deu quilòmetres, es va llançar a per el triomf en un vertiginós descens que el va portar a perdre el control de la bicicleta en un revolt, estavellant-se contra la cuneta de forma esgarrifosa. El resultat: tres vèrtebres fracturades.