La piscina en la qual els clavadistes olímpics executen els seus salts durant aquests Jocs Olímpics ha hagut de ser tancada per la mala olor que desprenen les seves aigües. La mateixa piscina ja ha estat notícia en dies anteriors pel misteriós color verd que poblava el líquid.

El saltador alemany Stephan Feck ha pujat una foto al seu Facebook en què es tapa el nas davant l'olor que desprèn l'aigua de la piscina.

L'aigua verda de la piscina de salts de les Olimpíades de Rio s'ha convertit en tot un misteri. La seva aigua romania clara i neta fins aquest dimarts, quan va aparèixer amb aquesta tonalitat i l'organització va haver de donar explicacions als esportista de natació.

El color verdós de l'aigua de la piscina de salts podria ser degut a l'aparició d'una alga per falta de clor. A més, a l'estar situada al costat de la piscina de waterpolo, el seu contrast semblava molt més evident.

Malgrat aquest inconvenient, la final femenina de plataforma de 10 metres va poder disputar-se aquest dimarts sense cap tipus de contratemps.

Mario Andrada, portaveu del Comitè Organitzador de Rio 2016, va explicar que el canvi del color de l'aigua de la piscina dels salts de trampolí, que es va convertir en verd el dimarts, es va deure a un augment de l'alcalinitat.

Andrada va afirmar en una conferència de premsa que segons els experts i el departament encarregat aquest va ser el motiu perquè lluís un color verd molt diferent al blau habitual, i que també va afectar, en menor mesura, a la de waterpolo, que està just al costat , ia la de la natació sincronitzada.

Va assegurar que des que es va començar a detectar el problema, els encarregats van començar a treballar en l'assumpte i durant tota la nit es va tractar el problema perquè recuperés el color normal. Va assegurar, així mateix, que "no hi ha perill, risc o cap efecte per als esportistes que competeixen".